Leiderschapsprogramma voor management succes

George Begemann heeft een uitgebalanceerd leiderschapsprogramma samengesteld voor ondernemers, managers en bestuurders. De route naar management succes vraagt om meer kwaliteiten dan inhoudelijke kennis. George weet als geen ander via het leiderschapsprogramma om ambitieuze managers te begeleiden naar de top. Hij beschikt over vele praktijkvoorbeelden uit zijn rijke arbeidsverleden. Alle opgedane ervaringen op het gebied van leiderschap, gedrag en strategie heeft George gebundeld in een leiderschapsprogramma met veel toonaangevende resultaten.

Daarbij worden meerdere management succes modellen gehanteerd tijdens het leiderschapsprogramma. In essentie is de deelnemer zelf de case. George Begemann gaat bij iedere sessie uit het leiderschapsprogramma uit van jou als persoon, met jouw potentieel en jouw doelen.

Introductieseminar leiderschapsprogramma voor slechts € 45,-

Kom eens kennismaken met het leiderschapsprogramma van George Begemann. Hij houdt regelmatig introductieseminars waarin hij dieper ingaat op wat management succes inhoudt en welke routes leiders hebben afgelegd om dit te bereiken. Daarnaast vertelt George meer over zijn visie, systematiek en de verschillende leiderschapsprogramma’s. Deelnemen is beleven. Wij raden alle ambitieuze ondernemers en MT leden aan om het management succes te proeven.

Leiderschapsprogramma 1 – "Fulfill your potential" € 1.195,- excl. BTW

Het leiderschapsprogramma omtrent fulfill your potential is de eerste van de serie management succes trajecten. Iedere deelnemer dient eerst dit eerste leiderschapsprogramma te hebben gevolgd voordat deze kan participeren aan vervolg trajecten. Het programma bestaat uit:
  • » Persoonlijk gesprek met zelfreflectie
  • » workshop 1: management succes rolmodellen & patronen
  • » workshop 2: zelfvertrouwen – mindset - passie
  • » workshop 3: jouw persoonlijke ontwikkel traject
  • » 1:1 gesprek over jouw kwaliteiten en het bereiken van jouw doelen

Leiderschapsprogramma 2 Leiderschap stijl

Een zeer belangrijke pijler voor management succes is jouw leiderschap stijl. Leiderschapsprogramma 2 gaat over de wijze waarop je je team aanstuurt, medewerkers inspireert en tot bijzondere prestaties stretcht. De wijze waarop je de juiste cultuur in de firma schept met de juiste focus om vandaag prestaties te leveren en in parallel bouwt aan een sterk business model en motivatie voor morgen.

Leiderschapsprogramma 3 The next level

Het leiderschapsprogramma “the next level” is een persoonlijke touch verdieping op het “Fulfill your potential” leiderschapsprogramma. Je gaat met 4-6 andere leiderschapsprogramma deelnemers een week naar Zweden om je ogen eens goed te openen over jezelf en jouw route naar management succes. George Begemann stelt je de juiste vragen en je kunt sparren met de anderen. Er staat een serie praktijk oefeningen te wachten waarin jouw persoonlijkheid en leiderschap worden beproefd. George geeft advies op maat. Deze persoonlijke aanpak is een vitaal onderdeel van zelfontplooiing als succesvol manager, leider en als mens. Vanuit de kern kom je tot nieuwe inzichten over persoonlijk leiderschap, jouw voorkeursrollen en wat jij wilt.

Leiderschapsprogramma 4 Deep dive leadership training with faculty of experts

Je hebt tijdens de vorige leiderschapsprogramma’s feedback ontvangen van George Begemann en andere deelnemers over jouw persoonlijke leerdoelen. Gedurende het leiderschapsprogramma “deep dive leaderschip training” train je jouw vaardigheden met topspecialisten op het gebied van o.a. communicatie, six sigma, corporate governance, leadership en commerce. Jouw persoonlijk leadershapsplan wordt als leidraad genomen. George en de vakinhoudelijke experts gaan je klaarstomen. De begeleiding duurt een academisch jaar.

Management succes - make it happen

Je hebt verschillende management succes trajecten doorlopen en handvaten ontvangen om deze in de praktijk toe te passen. Tijdens het “make it happen” traject evalueer je met George Begemann en andere deelnemers over de wijze waarop je de management succes tools hebt gebruikt en wat het effect erop is. Je zult ongetwijfeld hindernissen tegenkomen onderweg welke je persoonlijk met George kunt bespreken of in goed vertrouwen in de groep kunt bespreken. Er zijn tevens opties om George on the job te laten observeren.

De succesformule challenge

Voor management succes dien je niet alleen te beschikken over superieure kwaliteiten. Je zult je ook moeten afvragen of je in de juiste markt zit en hoe je een succesformule kunt samenstellen. George Begemann en Rutger Derksen van Market Mind Consultants kunnen inhoudelijk met jou sparren over jouw business en strategie. Zij kunnen challengen en commercieel advies geven over:

  • » hoe je het best dit product kunt vermarkten en smeden tot een succesformule
  • » hoe je de organisatie het best kunt inrichten
  • » branding strategie voor het product
  • » branding strategie voor de ondernemer / manager / directeur

 

Management succes artikelen

Programma’s

Introductie seminar € 45,-
Management stijl voor succes
Fulfill your Potential
  Sitemap Disclaimer
© 2012 Management Succes